Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Yves Saint Laurent Yvresse edt 60ml

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr
Rek. Pris: 699 kr

Du sparar: 300 krProduktinformation

Yves Saint Laurent Yvresse 1993 lanserades, var det under namnet Champagne. Det dröjde inte länge innan advokaterna som representerade de stora Champagne husen reagerade. Vare sig Yvresse luktar för dig som Champange eller inte. Så håller ni nog med om att dess nya namn "ivresse", det franska ordet för berusning - är en perfekt byte.

Yvresse doft öppnas med en aptitretande vin nektarin. Efter några minuter, bleknar intensiteten i frukten något och får sällskap av en mer komplex blandning av mynta anis. Efter ytterligare tio minuter eller så, ansluter sig toner av persika. YSL Yvresse varar en minst sex eller fler timmar.

Sophia Grojsman som skapade Yvresse, och hon inbäddadar Yvresse i den varma, kvinnliga persika/ros kombination som hon introducerades i Lancôme Trésor och sedan stoppade in i YSL Paris och Lagerfeld Sun Moon Stars. Yvresse är en fruktig chypre med topnoter av nektarin, anis, mynta, viol, och korn av kummin. Yvresse hjärta består av rosor och litchi och en bas av ekmossa, patchouli, vetiver och vanilj.

Den övergripande känslan som Yvresse förmedlar är ljuset och glädjen. Men vi på Nordicdeal skulle inte kalla det enkelt. Yvresse är som en ballerina, disciplinerad och intellektuell. Yvresse kan förföra dig från början med sina aromer av frukt och mint.

Yves Saint Laurent Yvresse edt 60ml