Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Tips mot Gula fläckar i blont hår

Har man fått gula fläckar i sitt hår efter  blekning , så heter lösningen L'Oreal Serie Expert Silver Shampoo. L'Oreal Silverschampo gör inte att det blonda håret  får en ljusare ton utan eliminerar de guldiga och gula nyanserna. Silverschampon neutraliserar oönskade varma nyanser i håret och framhäver dina ljusa slingor. Schampot gör blonda nyanser kallare. Detta ger en ny fin färgton. Ett silverschampo ska inte användas för att bleka håret, utan för att ta bort gula och guldiga fläckar. Det går att använda L'Oreal Silverschampo lika bra på färgat och slingat hår som på en naturligt blont.

Ett silverschampo kan användas av personer med vitt, grått eller blont hår

L'Oreal Silverschampo är specifikt framtagen för att eliminera de oönskade gulaktiga nyanserna i håret. Resultatet blir en askigare och kallare färgton. Ett silverschampo innehållerav ingredienser som neuraliserar de gula fläckarna i själva kreatinet som håret består av. När man schamponerar slås de gula tonerna bort med en annan färg, nämligen violett.  Dessa färger slår ut varandra och de gula tonerna kommer att försvinna från håret. L'Oreal Silverschampo fungerar, det visar inte minst vetenskapliga studier gjorda utan även det goda bemötande som konsumeterna vittnar om. Dock ska man inte räkna med resultat efter första tvätten. Ha tålamod, efter ett tag kommer du att märka stor skillnad. Observera, använd det endast 1-gång i veckan och inte vid varje tvätt. Om man överdriver användandet kan man få en blålila nyans i sitt hår. Så, Nordicdeals tips är att du varvar med ett skonsamt schampo, som passar just ditt hår.

Tips mot gula fläckar

Problem med gula undertoner i gråa och vita hårfärger – Sliverschampo för Män

Redken For Men Silver Charge Shampoo, är ett silverschampo för män. For Men Silver Charge Shampoo från Redken tar bort icke önskade gula undertoner i gråa och vita hårfärger. Redken For Men Silver Charge Shampoo innehåller naturliga ämnen och UV filter som skyddar håret mot skadliga solstrålar. Den gör håret mer lätthanterligt och slätare. Ger en välvårdad silverglans.

Varför ska man använda L'Oreal Silverschampo?

När man vi bli av med de gula tonerna och vill att de ska ersättas med en mer dämpad ljusare färg som går mot vitt, grått eller silver. Kom ihåg att ett silverschampo inte alltid är räddningen vid hårfärgningar som gått snett. Har håret fått en orange färg, ska man inte använda ett silverschampo. Som vi nämnt innan tar denna endast bort gula och guldiga fläckar i håret.  Det går att använda L'Oreal Silverschampo lika bra på färgade och slingade hår som på en naturlig blond person.

Tips mot gula fläckar

Följ rekommendationerna för L'Oreal Silverschampo

Som sagt följ noga de instruktioner som gäller för L'Oreal Silverschampo. Låt det inte ligga i för länge, då kan håret få en lila nyans. Skulle detta ske, gå då tillbaka till ett vårdande schampo som passar din hårtyp, så återkommer din naturliga hårfärg. Silverschampo kan ibland slita på håret om man använder den för intesivt och håret kan upplevas torrt. Använd då inpacking typ Redken All Soft Gold Glimmer efter tvätten.