Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream 200ml

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr
Rek. Pris: 219 kr

Du sparar: 120 krProduktinformation

Hårcreme för lockigt och vågigt hår. En succé... TIGI Bedhead Foxy Curls serien har anlänt, och om du har letat efter den ultimata hårvårdsprodukten för dina galna lockar,  behöver du inte leta längre. Foxy Curls Contour Cream är för naturligt lockigt eller vågigt hår och passar de flesta hårtyper.

Foxy Curls Contour Cream har skapats för att vara fuktresistent och samtidigt hålla dina lockar i form. Denna smarta formeln med Jojobaolja, solros extrakt och sheasmör ger en intensiv fukt och glans till annars torra och tråkiga lockar.

Nordicdeal älskar den här nya versionen, om era idoler är Shakira, Leona Lewis och Beyonce och ni vill framhäva era lockar högt och stolt ... Då är Foxy Curls Contour Cream produkten för dig! Foxy Curls Contour Cream är ett steg mot fanatastiska lockar. Framhäv dina lockar högt och stolt!

TIGI Bed Head har tagit det till nästa nivå genom att ha schampo, balsam och stylingprodukter för att assistera din livsstil och ge dig den perfekta ”hårdagen”. TIGI’s hjälpmedel gör att du ser ut och känns som en Super star. Kom ihåg att Nordicdeals råd att du bör ha ett sinne för humor för att använda TIGI’s produkter!

Användning:
Applicera på handdukstorrt hår. Styla som vanligt.

TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream 200ml