Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

TIGI Bed Head

TIGI Bed Head passar dig som har en känsla för humor. Experimentera med produktera, styla, skapa olika utseenden och bedöm själv resultatet med humor. Du måste kunna skratta och identifiera dig med utseendet på produkterna, deras namn och den stil som de förmedlar för att TIGI Bed Head skall vara rätt för dig. TIGI brukar säga att det enda som är seriöst med TIGI Bed Head är hur bra hårprodukterna från serien fungerar!

TIGI Bed Heads produkter har mycket utmärkande och sköna dofter allt från jordgubbe till pepparmint. Produkterna och förpackningarna uttrycker stil och mode och att våga ta steget ut, och skapa den image man har på insidan på utsidan.

TIGI Bed Head Serien tillverkas och distribueras självklart av TIGI som är en del av unilevel-koncernen. Skaparna av Bed Head är de brittiska frisörerna Tony & Guy. Serien lanserades 2003 och är patenterad med ett flertal patent.

Inom TIGI Head Bed Serien finns det olika produktserier såsom Urban Antidotes, vars fokus är att tvätta bort kemikalier och gifter från hår av den torrare typen, och sedan reparera och skydda. Styleshots med fokus på att göra håret formbart och möjliggöra skapande. Colour combat, där dumb blonde ingår, som skyddar håret mot dess ärkefiender såsom; vatten, värme och UV-strålning.

Det finns också en stor uppsjö av olika serier inom styling såsom krullförstärkare! volymgivare, stylinggelér etc.

 

Ta en titt på våran TIGI Bed Head-sektion för att få mer information.

Bed Head

 

TIGI Bed Head (se alla)


 

TIGI Bed Head Urban (se alla)

Det finns inga produkter i denna kategori.


 

TIGI Bed Head Styleshots (se alla)

Det finns inga produkter i denna kategori.


 

TIGI Bed Head Dumb Blonde (se alla)


 

 

Klicka här för att se alla TIGI Bed Head (superstar, foxy curls, bed head for men etc.)

 

Kolla gärna in TIGI Bed Heads officiella hemsida för mer information. http://www.bedhead.com/