Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

TIGI

TIGIs motto är ”tillverka produkter för att gör det!” på engelska ”provide products to do it”. Oavsett om du är en rockstjärna, glamordrottning, tillbakalutad eller sofistikerad så har TIGI de produkter som passar din personlighet och livsstil.

TIGI har en anrik historia och har sitt ursprung från Toni & Guy. Toni & Guy är världsomspännande frisörsalongskedja med mer än 400 salonger. De har fokus på professionell hårvård, utbildning för frisören och ser håret som den viktigaste delen av en persons image. Tony & Guy grundades 1963 i Storbritannien.

TIGIs produkter syns ofta i modeshower och på röda mattan. De har bestämt sig och förstår att alla kunder är olika, och tillverkar produkter för att förse allas behov. Bed Head serien, är för unga och modiga med attityd. Catwalk är för kvinnor med stil som gillar mode med inriktning på det stilrena. Rockaholic-serien passar hårdrockaren och de som väljer att pressa sitt hår det lilla extra och få ut maximal effekt.

TIGI ger verktyg för kreativitet och förmåga att skapa valfri stil och uttryck med din frisyr. Tänk till innan du väljer vilken serie du skall använda dig av och testa dig fram. Vem är du egentligen? Hur vill du att din frisyr skall uttrycka din personlighet? På Nordicdeal har vi ett stort utbud av TIGI inom de olika serierna. Ta en titt nedan för ett axplock av produkter från dessa nedan eller klicka här eller på TIGIs logga nedan för att komma till TIGI-sektionen där alla våra TIGI-produkter finns listade. Om du har ytterligare frågor tveka inte att kontakt oss, vi finns här för att hjälpa dig att få ut vad du vill från ditt hår.

TIGI logga

TIGI Bed Head (se alla)


 

TIGI Catwalk (se alla)


 

TIGI Rockaholic (se alla)

Det finns inga produkter i denna kategori.


 

TIGI Bed Head Dumb Blonde (se alla)


 

TIGI Bed Head For Men (se alla)


 

TIGI Bed Head Superstar (se alla)

Det finns inga produkter i denna kategori.


 

TIGI Bed Head Styleshots (se alla)

Det finns inga produkter i denna kategori.


 

TIGI Bed Head Urban (se alla)

Det finns inga produkter i denna kategori.


 

 

 

TIGI Bed Head Urban reklamfilm från 2008:

 

TIGI logga

Gå till TIGI-sektionen på Nordicdeal.com

 

Vill du ha mer information, rekommenderar vi TIGIs officiella hemsida för professionella frisörer; http://www.tigiprofessional.com/ denna passar alla och är en bra källa för inspiration och mode.