Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Thierry Mugler Angel edp 25ml

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr
Rek. Pris: 630 kr

Du sparar: 331 krProduktinformation

Angel är en förtrollande, charmig och en behaglig doft med söta toner av patchouli, pralin, kola och vanilj. Angel, är den första doften från Thierry Mugler. Den lanserades 1992. Enligt Therry är Angel en parfym som ska framkalla aptitretande bardomsminnen. Doftnoterna i Angel är har en passionerad bas av vanilj, choklad, kola och patchouli. Vi finner även honung, melon, bergamott, persika, björnbär, röda bär och sadelträ. Flaskan är vackert utformad som en stjärna klippt för en natt under en blå himmel. Angel kommer i en aldrig tidigare skådad färg för en kvinnlig doft, nämligen blå.

Thierry Mugler föddes i Strasbourg i Frankrike den 21 december 1948. Vid 24 års ålder, beslutade Mugler att resa världen över. Han hamnade i Paris och började designa kläder för en liten, trendig parisisk boutique med namnet "Gudule". Vid 26 års ålder började Mugler, att arbeta som frilansdesigner för en rad av stora modehus i Paris, Milano, London och Barcelona. Under 1980 och 90-talet hadeThierry Mugler blivit en internationellt erkänd designer och hans samlingar rönte stor kommersiell framgång.

Thierry Mugler första parfym tillkom som vi tidigare nämt 1992 och fick namnet Angel. "Angel" öppnade en helt ny doft trend med sin kombination av vanilj och choklad som härrör sötma blandad med en stark brytning av patchouli.

Angel flaskan är gjord av en mycket komplicerad design. Den tar form av en mångfacetterad stjärna, som skapades av Brosse Master glasblåsare. Andra parfymer har utvecklats för att berika Thierry Mugler doft imperium, däribland återfinns bla A * Men, Mugler Cologne och Alien.

Thierry Mugler Angel edp 25ml