Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Skönhetstips - Hårvård, Hudvård & Doft

Skönhetstips
Välkommen till Nordicdeals skönhetstips. Här hittar du tips och guider inom hårvård, hudvård och doft. Använd menyn till vänster för att navigera.

Det är vårat mål på Nordicdeal att varje kvinna och man skall vara lyckliga och få ta del av de hemligheter och tips vi samlat ihop. Därför har vi arbetat fram en skönhetsavdelningen med tips och rekommendationer både om vilka skönhetsprodukter som passar till vad, samt hur du skall leva för att din kropp skall må bra, och du skall vara vacker både på insidan och på utsidan.

Skönhetsprodukter är en viktig del för att känna sig vacker men vi på Nordicdeal vet att skönhet är mycket djupare än så. Skönhet är något man känner på insidan som avspeglar utsidan. Känner man sig vacker är man vacker, vi tror att vi har vad som behövs för att hjälpa dig! Ibland så kan man inte hitta alla svaren själv, det är det som vi hoppas att vi kan hjälpa till med. Ta en titt i våran skönhetsavdelningen för att lära dig mer.

Ta kontrollen över ditt hår igen

Hårvårdssektioner innehåller; artiklar, guider och tips hur du kan ta mer kontroll över ditt hår och bestämma själv över det. Vill du inte ha frissigt hår? Eller vill du kanske ha tjockare hår? Här finner du svaren. Du kommer även hitta tips om vilken kost som passar bäst för ditt hår eller vad du kan göra för att skydda det mot exempelvis plattången.

Trött på din hy?

Det skall du inte behöva vara. Lägger du bara lite extra tid och kärlek varje dag på din hy så finns det lösningar. Läs mer på hudvårdsavdelningen om detta. Visste du exempelvis att torr hy kan bero på att du dricker för lite vatten?

Doft och parfym

Doft och parfym är en vetenskap, vi försöker göra det förståeligt för alla. Populära artiklar i denna sektionen är doftgarderoben. Här kan du läsa hur du kan bygga upp din egen doftgarderob. Parfymen kan ofta bara vara någonting man köper, använder och sedan köper igen. Vi rekommenderar ett helt annat tillvägagångssätt. Ha en doft till vara tillfälle och känsla istället, försök att hitta en doft som passar dig och det du vill förmedla. Förstår du inte vad vi pratar om så läs mer till vänster.

Raka dig rätt och med rätt verktyg

Använd inte engångsrakhyvlar, ta vara på dig själv och din hy. Gillette är att rekommendera och i våran rakavdelning kan få mer information om hur du skall använda dem. Vad det är för skillnad mellan de olika produktseriena och vilken som passar dig bäst.

Är det någon ytterligare du vill veta. Så finns vi här för dig. Skicka en förfrågan till våran Kundservice så svarar vi inom 24 timmar, men oftast betydligt snabbare.

Ta vara på dig själv
Mvh
Nordicdeal