Fri frakt - Snabba leveranser
0
varor

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum 30ml

Lagerstatus: Slut i lager

749 kr
Rek. Pris: 985 kr

Du sparar: 236 kr


Produktinformation

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum är ett snabbverkande serum som ger omedelbara anti-åldrande resultat. Huden blir direkt ungdomlig och kommer kännas som ny. Shiseido marknadsför stolta denna produkten med sloganen ”Ta fram en tidlös hy på bara en dag”. Detta ligger väldigt nära sanningen.

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum är baserad på den banbrytande Bio-Regeneri teknologin. Denna exklusiva teknik stimulerar hudens naturliga förnyelseprocess och bidrar till att hyn återfår sin förmåga att producera kollagen, elastin och hyalonsyra. Detta ger givetvis omedelbara resultat och huden blir efter bara en användning jämn och strålande. Efter en vecka har huden kommit så långt i förnyelseprocessen att du kommer uppleva en fasthet och spänst som tar dig tillbaka till ungdomens år, linjer och lättare rynkor kommer att rätas ut. Efter tre veckor kommer även de synliga djupare rynkorna att märkbart reduceras och långsamt försvinna.

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum passar alla hudtyper. Den är dermatologisk testad och täpper inte till porerna. Kombinera med andra hudvårdsprodukter från Bio-Performance-serien för optimala resultat.

Användning:
Applicera på ren hy.

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum 30ml


Handla tryggt med köpskydd: PriceRunner Köpskydd