Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Jean Paul Gaultier Le Male edt 125ml

Lagerstatus: Slut i lager

589 kr
Rek. Pris: 799 kr

Du sparar: 210 krProduktinformation

Le Male är en smältdegel av de större måtten inom parfymvärlden. Jean Paul Gaultier Le Male drar ihop olikartade aromer på de mest oväntade sättet. Sedan debuten 1995 har Le Male varit en på tal. I själva verket måste man ta en titt på Le Male´s innehållsföreckning för att förstå komplexiteten och fenomenet Le Male. Denna maskulina doft har en blandning av varm färsk mynta, bergamott, lavendel, grapefrukt, rosépeppar, apelsinblomma, kanel, vanilj, amber och sandelträ. Det är ett magiskt hopkok av förföriska toner och maskulina aromer.

Med så mycket på gång, har Le Male några kusliga attribut, -och var man ska börja är lite förbryllande. Nordicdeal kan börja med att erkänna att det är ett fräckt maskulin parfym, tack vare sina rika toner av mynta och artemisia. Kvinnorna älskar Le Male. I själva verket, gillar de Le Male till den grad att vissa kvinnor bär den själva. Vilket kanske gör Le Male en unisex doft? Vem vet? Le Male är också känt för sin extrema sexualitet, dess bukett är djärvhet som överskrider alla gränser och har en favör med alla övertygelser. Återigen kommer den att begränsa det för vissa, men den öppna ögonen för den som användarer Le Male. Eftersom den kommer att njuta av de många fördelar som Le Male har att bjuda på.

Sedan lanseringen 1994 är Le Male kvar i rampljuset, vilket är en imponerande bedrift som förtjänar respekt åt Jean Paul Gaultier. Allt har en plats och tid, men Le Male är här för att stanna länge. Med sin mångfacetterade bukett, kan Le Male lätt bäras året om.

Jean Paul Gaultier Le Male edt 125ml