Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Moroccan Oil

Det lyxiga varumärket Moroccanoil ®, är anstiftare och ledande tillverkare av de professionella Argan håroljeprodukter. Moroccanoil är det snabbast växande oberoende företaget inom professionell hårvård.

En kraftfull antioxidant och UV-skydd, är Moroccanoil egenutvecklade arganolja en blandning rik på vitaminer och naturliga element som stärker håret, inklusive vitamin F (Omega 6), Vitamin A för att förbättra elasticitet, vitamin E skyddar mot fria radikaler, och fenoler till skydd mot miljöfaktorer. Exklusiva Moroccanoil ® produkter har ett starkt uppsving genom, filmer, TV och kändisar  som söker det allra bästa. 

Moroccanoil

Moroccanoil ® är ett backstage fixtur som ofta används för att skapa hår för större modemagasin. Moroccanoil ® produkter syns bland kändisarna på Oscarsgalan, Golden Globes, Grammys, Independent Awards och MTV Awards. Moroccanoil ® 's arganolja skördas under en rättvishandel som ger stora sociala och ekonomiskt stöd till tusentals familjer i Souss-Massa regionen Marocko. Intäkter från projektet ger inkomster till familjer och bidrar till att förbättra arbetsvillkoren för kvinnor på landsbygden. Medlen används också för skolklasser, liksom för modern infrastruktur och teknik som hjälper till att göra avverkning enklare och mer effektivt,samt att säkerställa en långsiktig förvaltning av Argan skogen. Det finns bara ett Moroccanoil ® varumärke på marknaden. Hos Nordicdeal finner du den ljus turkosblåa etikett med stora det stora M:t. M som står för Moroccanoil ®.

Om Moroccanoil

Det lyxiga varumärket Moroccanoil ®, är anstiftare och ledande tillverkare av de professionella Argan håroljeprodukter. Moroccanoil är det snabbast växande oberoende företaget inom professionell hårvård.
En kraftfull antioxidant och UV-skydd, är Moroccanoil egenutvecklade arganolja en blandning rik på vitaminer och naturliga element som stärker håret, inklusive vitamin F (Omega 6), Vitamin A för att förbättra elasticitet, vitamin E skyddar mot fria radikaler, och fenoler till skydd mot miljöfaktorer. Exklusiva Moroccanoil ® produkter har ett starkt uppsving genom, filmer, TV och kändisar som söker det allra bästa. Moroccanoil ® är ett backstage fixtur som används ofta för att skapa hår för större modemagasin. Moroccanoil ® produkter syns bland kändisarna på Oscarsgalan, Golden Globes, Grammys, Independent Awards och MTV Awards. Moroccanoil ® 's arganolja skördas under en rättvishandel som ger stora sociala och ekonomiskt stöd till tusentals familjer i Souss-Massa regionen Marocko. Intäkter från projektet ger inkomster till familjer och bidrar till att förbättra arbetsvillkoren för kvinnor på landsbygden. Medlen används också för skolklasser, liksom för modern infrastruktur och teknik som hjälper till att göra avverkning enklare och mer effektivt,samt att säkerställa en långsiktig förvaltning av Argan skogen. Det finns bara ett Moroccanoil ® varumärke på marknaden. Hos Nordicdeal finner du den ljus turkosblåa etikett med stora det stora M:t. M som står för Moroccanoil ®.

Det finns inga produkter i denna kategori.