Fri frakt - Snabba leveranser
0
varor

Decleor Harmonie Calm Soothing Milky Cream 100ml

Lagerstatus: Slut i lager

379 kr
Rek. Pris: 750 kr

Du sparar: 371 kr


Produktinformation

Decleor Harmonie Calm Soothing Milky Cream är en lugnande dagcreme för torr och känslig hy. Passar perfekt för torr hy som enkelt blir röd, irriterad eller rodnad. Den ger en behaglig känna och får huden att slappna av. Den lugnar omedelbart hudirritationer och rodnader. Ytliga blodkärl stärks och den ger en starkt skydd mot yttre såväl som inre påfrestningar.

Decleor Harmonie Calm Soothing Milky Cream skyddar mot inre påfrestningar såsom stress och yttre såsom UV-ljus, fri radikaler och föroreningar. Huden lämnas berikad och full med näring.

Användning:
Applicera på morgonen på rengjord hy. Kombinera med andra produkter från Harmonie Calm-serien för bästa resultat.

Ytterligare information
Känslig, skör och irriterad hud reagerar snabbt och kraftigt på yttre påfrestningar (temperaturförändringar, luftföroreningar m m) och inre påfrestningar (stress, trötthet m m). Denna hyperreaktivitet resulterar i känslor av obehag (hetta, stramande hud, stickningar) och rodnader.
Decleors ansiktsserie Harmonie Calm med hög tolerans utgår från de problem som uppstår hos känslig och reaktiv hud för ge en unik känsla av välbehag och underbar mjukhet.
I hjärtat av varje produkt är Decleors nya Lacto Calm; denna formel skyddar mot fria radikaler och innehåller damaskusros, lilja, björk, solrosfrö och styvmorsviol. Dessa helt naturliga ingredienser verkar tillsammans på ett mycket skonsamt sätt och lämnar huden uppfriskad, återfuktad och med en underbar känsla av välbehag. Den är likt de andra Decleor-produkterna i Harmonie Calm-serien fri från parabener, mineraloljor och syntetiska färgämnen.

Lacto Calm Complex en synergi av värdefulla essentiella mjölkarter, aktiv essentiell olja och stärkande växtextrakt, tillsammans med naturliga aktiva ingredienser med kraftfull verkan.
-Ger huden omedelbar, varaktig lindring
Med hjälp av sina framgångar inom neurokosmetik - forskning om interaktionen mellan huden och nervsystemet - kombinerar Decleor essentiella rosenmjölken med två växtextrakt från Indien hjälper till att minska hudens känslighet.
- Lämnar idealiskt återfuktad och skyddad
Skyddsbarrieären hos känslig hud har förvagats och blivit ömtålig. Som ett svar på detta har Decleor förenat aquaporinteknologi (naturliga fuktkanaler) med essentiell mjölk från bomull och lilja, koncentrerat rosenvatten, bomullslipider, essentiell olja från Damaskusros och polyfenoler från tall och vindruva. Ingredienserna ökar hudens fuktreserver och lipidsammansättning, stärker hudens naturliga försvar och hjälper till att skydda cellerna mot effekterna av fria radikaler och yttre påfrestningar.

Din Hudvårdsschema

1. Rengöring - Aroma Cleanse - cleansing water
2. Vård - Arromessence Rose D'Orient - soothing serum
3. Skydd under dagen - Harmonie Calm - soothing milky cream (normal to dry skin)
                  Harmonie Calm - delicate milky cream fluid (normal to combination skin)
4. Lindrande under natten - Aroma Night - Rose d'orient soothing night balm
                                             Aroma night - Night beauty cream - regenerating
Specifika produkter - Harmonie Calm - relaxing milky gel-cream for eyes
                                  Harmonie Calm - comforting milky gel-cream mask

 

Decleor Harmonie Calm Soothing Milky Cream 100ml


Handla tryggt med köpskydd: PriceRunner Köpskydd