Fri frakt - Snabba leveranser
0
varor

Decleor Baume Excellence Regenerating Night Balm 100ml

Lagerstatus: Slut i lager

649 kr
Rek. Pris: 900 kr

Du sparar: 251 kr


Produktinformation

Decleor Baume Excellence Regenerating Night Balm är ett fantastiskt ansiktsbalsam för natten med anti-åldrande egenskaper för mogna kvinnor som passar alla hudtyper. Det är ett rent naturligt nattbalsam som snabbt absorberas av huden. Det behandlar effektivt tecken på åldrande, bekämpar fria radikaler och eliminerar svarta porer. Det hjälper hudcellerna att bygga upp sig själva samtidigt som det tillför rikt med fukt och näring. Det har en underbar doft och reducerar och bekämpar pigmentfläckar. Huden blir ungdomlig, elastisk och får ett långvarigt skydd.

Användning:
Applicera varje kväll som sista produkt i din hudvårdsrutin.

Ytterligare information
I 50-årsåldern genomgår huden stora förändringar, den blir torrare, känsligare och mindre smidig samtidigt som pigmenteringar uppstår. Överhuden blir tunnare, hudens struktur blir känsligare och ansiktskonturerna blir mindre väldefinierade.För att återge dess ursprungliga livskraft och energi har Decleors laboratorier använt sin expertis inom aromaterapiför att ta fram en serie med 8 produkter som innehåller essentiella oljor och Phyto-Age Complex: Excellence De L'Age
Lipofilling - ett aktivt växtämne för en fylligare, starkare hud

Lipidproduktionen i ansiktet minskar i 50-årsåldern. Överhuden blir tunnare, sjunker ihop och förlorar sin spänst och fyllighet.
Extrakt av Åbrodd motverkar denna process. Ansiktskonturerna omdefinieras och återfår sin spånst. I takt med att extraktet stimulerar lipidernas naturliga produktion för huden ett fylligare utseende och blir starkare. Dag för dag förbättras hudstrukturen samtidigt som linjer och rynkorna fylls ut inifrån.
Den ultimata Anti-Age-Lösningen för mogen hud (50+ år)
I hjartat av serien Excellence De L'Age har Decleor infört en rad exklusiva ant-age-ämnen som stimulerar hudens vitala fuktioner och förnyar huden med hjälp av 5 djupverkande effekter:
-Återge ansiktet dess fyllighet: den volymgivande lipofilling teknologin (extrakt av Åbrodd), tillsammans med patch - effekt- teknologin mot rynkor och minskad spänst (extrakt av Majs, Salko och Serine)och en blandning av Iris, Rökelse, Eternell och Kamomill som bevarar ansiktets form, slätar ut, stärker och återfuktar huden.
-Motverka hudens uttorkning: växtoljorna av Inca Inchi, Plommonkärna och Quinoa, rika på de essentiella fettsyrorna omega 3 och 6, gör huden mjuk och smidig.
-Minska pigmenteringar: Komplexet Blanc Eclat, förstärk med extrakt av Bellis (Tusensköna) och essentiell olja av Kamomill, gör hudtonen ljusare och jämnare.
-Förbättra hudens mikrocirkulation och naturliga försvar: ett kapillärskyddande växtkomplex (järnek, centella asiatica, calendula, hästkastanj och lakrits), tillsammans med polyfenoler från Vitpil för att minska obehag och rodnader.
Alla produkter (för ögon, hals, dekolietage, natt m. m. ) i serien berikas med aktiva vegetabliska ämnen för optimal, målinriktad effekt.

Den mogna huden återfår omedelbart sin lyster, smidighet och mjukhet. Med tiden får huden ett yngre utseende, en jämnare hudton och en helt ny spänst.

Din Hudvårdsschema

METOD ANTI-AGE GLOBAL
1. RENGÖR Renjöring anpassad till hudtyp
2. BEHANDLA AROMESSENCE EXCELLENCE Ultra-regenerating serum
3. SKYDDA EXCELLENCE DE L'AGE Sublime regenerating cream
4. LUGNA BAUME EXCELLENCE Night regenerating balm
EXCELLENCE DE L'AGE Sublime re-densifying night cream
SPECIALVÅRD

EXCELLENCE DE L'AGE Regenerating eye and lip cream
Neck and decollete concentrate
Concentre correcteur taches Visage & mains

EXCELLENCE DE L'AGE Divine regenerating mask

Decleor Baume Excellence Regenerating Night Balm 100ml


Handla tryggt med köpskydd: PriceRunner Köpskydd