Fri frakt - Snabba leveranser
0
varor

Decleor Aromessence Neroli Essential Serum 50ml

Lagerstatus: Slut i lager

549 kr
Rek. Pris: 1 200 kr

Du sparar: 651 kr


Produktinformation

Decleor Aromessence Neroli Essential Serum är en 100% ren, 100% naturlig olja som med sin lätta, delikata konsistens omedelbart gå in i huden. Speciellt utvalda essentiella oljor av neroli, petit grain och sandelträ lugnar stressad hud som utsätts för daglig påfrestning samt revitaliserar trött och glåmig hud. Använd Neroli i din dagliga ansiktsrunt för:

Ett omedelbart välbefinnande och en frisk lyster
En mjuk och avslappnad hud
Som förberedelser för den efterföljande Hydra Floral Anti-Pollution Creme "Nectar De Fleurs" och därigenom öka dess fuktgivande effekt. Detta kallas Decleor Aroma Duo.

Användning:
På morgonen rengör huden noggrant.
Häll 2 droppar i handflatorna och stryk ut över ansikte och hals.

Ytterligare information
Decleor är ledande inom aromterapi och erbjuder din hud det bästa från naturen med Aromessence-serien. Dessa koncentrat av 100% rena, 100% naturliga essentiella oljor har extremt aktiva, djupverkande egenskaper och ger snabba och synliga resultat. Molekylernas likhet med huden gör att de har förmåga att penetrera huden och arbeta sig ner i de djupare hudlagren. Upptäck Aromessence i din dagliga ansiktsvård. De hjälper till att rena hudens vävnader vilket i sin tur gör att hudcellerna förnyas i snabbare takt och ger dig en hud som strålar av välbefinnande. Decleor har utvecklat Neroli för dagen och Baume Essentiel för natten. Produkterna passar alla hudtyper och är 100% naturliga, dvs. innehåller inga kemiska konserveringsmedel eller andra tillsatser.

Prisvinnare
Decleor Aromessence Neroli Essential Serum är en av Decleors absolut bästa produkter. Den har vunnit Instyle Magazines pris 5 år rad som bästa ansiktsolja (senast år 2013). Den består till 100% av naturliga oljor och är speciellt utvecklat för att skydda huden mot de påfrestningar som den utsätts för under dagen.

Decleor Aromessence Neroli Essential Serum 50ml


Handla tryggt med köpskydd: PriceRunner Köpskydd