Fri frakt - Snabba leveranser
0
varor

Decleor Aroma Night Rose D'Orient Soothing Night Balm 100ml

Lagerstatus: Slut i lager

449 kr
Rek. Pris: 850 kr

Du sparar: 401 kr


Produktinformation

Decleor Aroma Night Rose D'Orient Night Balm är ett nattbalsam för känslig hud med en lugnande effekt som stärker huden innefrån. Detta nattbalsam gör huden mjuk och silkeslen. Det bygger upp huden naturliga skyddsbarriär mot inre såväl som yttre påfrestningar. Hudens ytliga blodkärl stärks och inflammationer förebyggs och lindras. Med Decleor Aromessence Rose D'Orient Night Balm kommer din hud få en lång behandling som varar hela natten. Det är dessutom väldigt drygt och räcker länge.

Aromessence Baume De Nuit Rose D'Orient 
Den sammetslena Konsistensen går snabbt in huden och verkar hela natten med aromaterapins alla positiva effekter. Aromessence Baume De Nuit Rose D'Orient är 100% naturligt och innehåller essentiella oljor av rosmarin, geranium och kamomilll speciellt utvalda för den känsliga och reaktiva huden:
- verkar omedelbart lugnande på rodnader och irritationer 
- gör huden mjuk och behaglig utan en stramande känsla
Den underbart krämiga konsistensen är perfekt för en lätt ansiktsmassage som ger dig ett härligt avslappnat ansiktsdrag och en frisk utstrålning när du vaknar.

Användning:
Använd på kvällen på ren hy. Ta en mycket liten mängd och gnugga mellan fingrarna, massera in över ansikte och hals med lätta cirkelrörelser.

Ytterligare information
Decleor är specialist på aromaterapi, erbjuder det allra bästa från naturen med sin Aromessence-serie. Dessa dyrbara koncentrat är 100% rena, 100% naturliga essentiella oljor, de har en perfekt likhet med huden och en unik förmåga att penetrera ner på djupet där de verkar med kraft. Upptäck Aromessence för ansiktet,basen i Decleors effektiva skönhetsvård som utvecklats av Decleors forskningslaboratorium. Aromessence Rose D'Orient är ett lätt koncentrat av 100% naturliga essentiella oljor för dagen och Aromessence Baume De Nuit Rose D'Orient ett Nattbalsam som är 100% naturlig.

Decleor Aroma Night Rose D'Orient Soothing Night Balm 100ml


Handla tryggt med köpskydd: PriceRunner Köpskydd