Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Decleor Aroma Cleanse Pureté Exfoliante Micro - Smoothing Cream 50ml

Lagerstatus: Slut i lager

179 kr
Rek. Pris: 345 kr

Du sparar: 166 krProduktinformation

Decleor Aroma Cleanse Pureté Exfoliante Micro - Smoothing Cream är en skonsam och lugnande peeling som ger en ren och mjuk hy med en strålande lyster. Den rensar effektivt men skonsamt bort döda hudceller, orenheter och överskott på talg. Den passar alla hudtyper och har en uppfriskande effekt. De peelande kornen är från kokosnöt och jojoba.

Decleor Aroma Cleanse Pureté Exfoliante - peeling i form av en underbart mjuk creme, rik på naturlig jojoba och mikropartiklar från kokosnöt som:
- Peelar bort döda hudceller och rengör huden (naturlig jojoba och mikropartiklar från kokosnöt)
- Gör hudytan mjuk och slät (naturlig jojoba och mikropartiklar från kokosnöt)
- Ger huden en ny frisk lyster och stimulerar hudens mikrocirkulation (essentiell olja av peppar och extrakt av ingefära)
- Har en fuktgivande och uppfriskande effekt (växtvatten av kiwi och apelsin, extrakt av melon samt mentol)
Din hud känns härligt ren, mjuk och len och får en friskre lyster.

Användning
Används 1-2 gånger per vecka på ansikte och hals. Applicera på noggrant rengjord, fuktig hud. Undvik ögonområdet. Arbeta upp ett skum med små uppåtgående cirkulerande rörelser. Skölj därefter noggrant i varm vatten. Avsluta med att applicera Lotion Tonifiante eller Lotion Matifiante.

Ytterligare information
Varje dag utsätts din hud för miljöpåfrestning (föroreningar etc) vilket kan göra den livlös och orsaka utslag.För att bevara hudens lyster och vitalitet krävs daglig omvårdnad. Decleor, specialisten på Aromaterapi, har utvecklat hudvårdsprodukter som ger huden en klarare, friskare utstrålning tack vare 100%rena, 100% naturliga växtextrakt och essentiella oljor. Ingridienserna är noggrant utvalda på grund av sina stimulerande och stärkande egenskaper. Vid regelbunden användning bidrar produkterna till att din hud andas bättre och får en ny friskre utstrålning.

Decleor Aroma Cleanse Pureté Exfoliante Micro - Smoothing Cream 50ml


Handla tryggt med köpskydd: PriceRunner Köpskydd