Fri frakt - Snabba leveranser
0
varor

Decleor Aroma Cleanse Fresh Purifying Gel 1000ml

Lagerstatus: Slut i lager

449 kr
Rek. Pris: 850 kr

Du sparar: 401 kr


Produktinformation

Decleor Aroma Cleanse Fresh Purifying Gel är en djuprengörande uppfriskande gel för fet hy.

Decleor Aroma Cleanse Fresh Purifying Gel är skonsam och rengör och mattar ut huden. Den är fri från parabener och innehåller rikt med Ylang Ylang-olja. Huden balanseras med med hjälp av peppermint och lämnas uppfriskad. Talgproduktionen reduceras, vidare har den antibaktriella och antiinflammatoriska egenskaper och porerna dras samman.

Användning: 
Ta en liten mängd på handflatan. Massera in i ansiktet med cirkelrörelser. Skölj ur noggrant med ljummet vatten. Därefter applicera Fresh Mattifying Lotion och därefter valfri fuktkräm från Decleor.

Ytterligare information
Varje dag utsätts din hud för miljöpåfrestning (föroreningar etc) vilket kan göra den livlös och orsaka utslag.För att bevara hudens lyster och vitalitet krävs daglig omvårdnad. Decleor, specialisten på Aromaterapi, har utvecklat hudvårdsprodukter som ger huden en klarare, friskare utstrålning tack vare 100%rena, 100% naturliga växtextrakt och essentiella oljor. Ingridienserna är noggrant utvalda på grund av sina stimulerande och stärkande egenskaper. Vid regelbunden användning bidrar produkterna till att din hud andas bättre och får en ny friskre utstrålning.

Decleor Aroma Cleanse Fresh Purifying Gel 1000ml


Handla tryggt med köpskydd: PriceRunner Köpskydd