Fri frakt - Snabba leveranser
0
varor

Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion 200ml

159 kr
Rek. Pris: 275 kr

Du sparar: 116 kr


ELLER

Produktinformation

Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion 200ml är ett milt ansiktsvatten som bevarar och jämnar ut hudtonen. Den har återfuktande egenskaper, gör huden mjuk och motverkar stram hy. Huden återfår optimala PH-nivåer. Huden lugnas och repareras. Den är fri från parabener och innehåller Neroliolja. Huden lämnas återfuktad med en underbar lyster.

Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion har en fräsch och uppfriskande doft. Utan att hudens känns stram gör förenklar den för make-up-borttagare. Den passar alla hudtyper.

Användning: 
Applicera över hela ansiktet med en bomullspad.

Ytterligare information
Varje dag utsätts din hud för miljöpåfrestning (föroreningar etc) vilket kan göra den livlös och orsaka utslag.För att bevara hudens lyster och vitalitet krävs daglig omvårdnad. Decleor, specialisten på Aromaterapi, har utvecklat hudvårdsprodukter som ger huden en klarare, friskare utstrålning tack vare 100%rena, 100% naturliga växtextrakt och essentiella oljor. Ingridienserna är noggrant utvalda på grund av sina stimulerande och stärkande egenskaper. Vid regelbunden användning bidrar produkterna till att din hud andas bättre och får en ny friskre utstrålning.

Decleor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion 200ml


Handla tryggt med köpskydd: PriceRunner Köpskydd