Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF25 – 03 dark 45ml

Lagerstatus: Slut i lager

289 kr
Rek. Pris: 295 kr

Du sparar: 6 krProduktinformation

Detta är 03 dark:
/

Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF25 är en återuppbyggande och uppfriskande allt-i-ett BB-cream. Den ger en jämn hudton och minimerar imperfektioner. Den innehåller ett ljusrefekterande pigment och huden får en ny lyster.

Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF25 skyddar mot fria radikaler genom kraftfulla fria radikaler från kiwiextrakt. Föroreningar via Clarins anti-pollution komplex. Samt återställer huden till optimala fuktnivåer via Karafray och hyaluronsyra.

Idéen bakom BB kräm (Blemish Balm) utvecklad i Tyskland och spreds sedan till Asien. Den användes i början av dermatologer för att lugna och reducera ärr och andra ojämnheter som uppkommit efter laseroperationer. Den här typen av kräm fick snabbt namnet Hemligheten bakom skönhet och perfekt hy. Den anpassades sedan till alla hudtyper och har sedan dess varit en succép världen över.

Baserad på Clarins expertis inom hudvård har de utvecklad BB Skin Perfecting Cream, som de själv beskriver som en magisk produkt som bidrar till en vacker hy för alla kvinnor snabbt och enkelt. När den appliceras absorberas snabbt dess krämiga och näringsrika ingredienser och snabbt upp av huden. Det är en 3 i 1 produkt som tar bort ojämnheter, linjer och rynkor och annars trött hud blir full med livsglöd och lyster igen. Vidare ger den ett skydd mot yttre faktorer.

Energirik hud som känns bekväm
Extrakt från kiwi ger antioxidanter och anti-trötthet effekt och huden pumpas full med livskraft och energi. Bark från Katafray stimulerar hudens naturliga återfuktningsprocess och linjer och rynkor reduceras och försvinner. Huden blir mjuk och len under hela dagen.

Fantastisk lyster med jämn hudton
Huden blir lenare och lenare med hjälp av '3D Radiance' ett pigment som gör att mörka områden på huden blir ljusare och balanseras med den andra hudtonen. Detta blandas upp med aminosyror baserade på växtextrakt för långvarig effekt. Resultetet blir en len hy med jämn hudton, fri från ojämnheter och rödhet.

Trippelskydd
Varje dag när huden utsätts för yttre faktorer från miljön påverkas den negativt. Clarins BB Cream innehåller därför Clarins exklusiva Anti-Pollution (anti-föroreningar) skydd som har anti-åldrande egenskaper. Huden skyddas mot UVB och UVA strålar samt mot fria radikaler genom en rik dos av Vitamin E.

Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF25 – 03 dark 45ml


Handla tryggt med köpskydd: PriceRunner Köpskydd