Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Billiga rakblad från Gillette

Letar du efter billiga Gilletteprodukter, hittar du dem hos Nordicdeal.com. Vi gör vårt yttersta för att du ska göra en god affär när du inhandlar Gillette rakhyvlar och rakblad. Vi är i en ständig fejd med hårutväxter som är ett irriterande moment. Rakning med rakapparat är kvickaste vägen, med gott resultat. Men vill man nå en fulländad perfektion ska man välja en välutvecklad rakhyvel från Gillette. Tillsamans med rakskum, får man ett fint och slät resultat. Gillettes rakhyvlar kommer närmare huden än rakappareter gör. Köp Gillette billigt på nätet hos Nordicdeal.com. Alltid snabb leverans, pålitlig kundservice och bra priser på Gillette rakhyvlar och Gillette rakblad. Enkelt att beställa!

Det finns inga produkter i denna kategori.

Rakhyvlar från Gillette

Vill du ha en solid rakhyvel ger en slät och jämn rakning, från världens kändaste tillverkare ska du välja Gillette. Många män och kvinnor är tillfreds med Gillettes produkter och det syns på det stora antal som säljs världen runt årligen. Företaget har över 29,400 anställda och grundades 1904 under namnet American Safety Razor Company. Idag äger Procter & Gamble, The Gillette Company. I Boston, Massachusetts har Gillette sitt huvdkontor. Att vara innoativ är Gillettes signum, och man har många patent för både rakblad och rakhyvlar. Dess hyvlar är tåliga och lätta eftersom de är tillverkade av gummi och plast. De två störta fördelarna med Gillettes rakhyvar är att de är användarvänliga och ger ett hållbart resultat.

Möt Gillette Champions -Roger Federer, Thierry Henry och Tiger Woods

Gillette

Rakblad och hyvlar från Gillette

Gillette har ett starkt utbud av nyskapande rakyvlar. Vi har valt ut de bästa från Gillete för både män och kvinnor.

För Honom: Gillette® Fusion® ProGlide™

fushion

Gillette Fusion ProGlide med en ny utformning för att ge dig full belåtenhet. Gillette har gjort rakbladen lite tunnare och lite bättre. Med andra ord Gillette Fusion ProGlide är Gillettes Rolls Royce och är försedd med Gillettes mest sofistikerade ytskikt, som gör att hyvlen framskrider utan den minsta ansträngning. Perfekt för dig som vill ha komfort och enkelhet, samt ett gediget resultat.

För Henne: Gillette®Venus®Embrace™

venus gillette

Gillette Venus Embrace utrustad med en 5-bladig rakhyvel för oklanderlig rakning. Venus Embrace, från Gillette ger en förstklassig rakning och mjukhet tack vare sina 5 blad i hyveln. Säg adjö till i stort sätt alla strån som kommer i vägen. Gillette Venus Embrace är utsmyckad med ett komfortband som skyddar och ger en mjuk och behaglig rakning. Kommer med ett etui som är praktisk att förvara i duschen. Gillette Venus Embrace är världens första rakhyvel som kommer med en 5-bladig hyvel. Givetivs har Gillette tänkt på komforten, Venus Embrace har ett graciöst handtag med ett förnyad grepp som ger användaren god kontroll.