Fri frakt - Snabba leveranser
...
vara

Bekämpa rodnad och irriterad hy med Clinique

Vissa saker bara måste vara röda: rosor, sportbilar eller rödvin men att ditt ansikte skall vara ständigt rött vill du inte! Tyvärr har miljoner människor detta problemet, röd hy kan bero på många olika saker. Det är väldigt obekvämt när man känner hur blodet pumpar i ansikten och det stramar och känns obekvämt,  det är dessutom nästan ännu värre när ditt ansikte blir rött direkt när du får lite njutning, såsom ett glas vin, stark mat eller några minuter  i en bastun. Många människor lider av ständig rodnad och irriterad hy och känner obehag, medan andras människors hy bara rodnar eller blir röd vid väldigt speciella tillfällen såsom vid allergiska reaktioner.

Clinique har lanserat en lösning, en ny produktlinje för att bekämpa rodnad och irriterad hy, Clinique Redness Solutions. Säg adjö till röd hy och irriterad hy, du har ny botemedlet...

Clinique logo

Hudcréme för rodnad och irriterad hy - Redness Solutions Daily Relief Cream

Denna fuktgivande hudcrème är för dig som behöver lugna ner och stilla din hy. Den innehåller gröna hudpigment som direkt tar bort rödheten från din hy. Sedan lugnar andra ingredienser ner hyn och återfuktar den. Använd det dagligen och rödhet och irritationen kommer att försvinna snabbt.

Hudcréme som snabbt och effektivt tar bort rodnad och irriterad hy - Redness Solutions Urgent Relief Cream

Denna hudcréme är till för att bekämpa ofta återkommande rodnad. Den tar direkt bort rodnad som uppkommer av; väder, luftföroreningar, allergener och skönhetsbehandlingar som gått fel. Denna créme lugnar irriterad och kliande hy och förutbygger inför framtiden. Hos oss på Nordicdeal hittar du Redness Solutions till mycket låga priser, vi har dessutom hela vårt sortiment i lager och har därför mycket snabba leveranstider:


 

Innerhåller inget fett och är inte allergiframkallande

Som ett varumärke är Clinique skapad av dermatologer och de olika produktlinjerna är specialiserade på olika behov och problem. Clinique ger alla en andra chans. De passar dessutom alla, även de med känslig hy som ofta reagerar dåligt eller får allergiska reaktioner av hudvårdsprodukter. Alla Cliniques produkter är testade på minst 600 personer, 12 gånger, med policy att det skall vara helt utan några allergiska reaktioner hos testpersonerna. Så ge Clinique en chans, kanske är det svaret för just din hy.