Fri frakt - Snabba leveranser
0
varor

Om oss

Vårt signum är att erbjuda shopping som är trygg, enkel och prisvärd! Hos oss på Nordicdeal jobbar vi hårt för att pressa priserna neråt, vi ger oss aldrig på den punkten. Våra priser ligger alltid upp till 70% under den rekommenderade prisnivån, det är vår vision. Nordicdeal erbjuder originalprodukter från välkända modehus såsom REDKEN, TIGI, Dior, Gucci, Burberry och Hugo Boss med flera.

Välkommen att fynda redan idag till en värld av bättre priser.

Pris och utbud i vår skönhetsavdelning

Hos Nordicdeal är vårt motto att erbjuda dig som kund upp till 70% lägre priser än i butik. På Nordicdeal finner du det senaste av trender inom parfym, hårvård, makeup och kroppsvård. Även klassiker av tidlös karaktär finns att tillgå, till de lägsta priserna. Saknar du en produkt, tipsa oss gärna.

Genom personligt engagemang och nytänkande ger vi dig ett prisvärt, tryggt och enkelt sätt att handla. Hos Nordicdeal handlar du billigare samtidigt som du spar tid och undviker trängsel och långa köer.

Lager och leveranstider

Alla orders som inkommer innan kl 16:00 skickas för utleverans redan samma dag. Vi lagerför alla våra produkter för att snabbt kunna leverera till dig som kund. Vi söker ständigt de bästa priserna och jobbar hela tiden med att förkorta leveranstiderna till dig som kund.

Nordicdeal AB

Org nr:
556860-4473

Adress:
Nordicdeal AB
Box 37
51721 Bollebygd

 

 

Kontoret på nordicdeal

Nordicdeal - reception/kundtjänst