Fri frakt - Snabba leveranser
0
varor

Decleor Aromessence Neroli Essential Serum 15ml

299 kr
Rek. Pris: 540 kr

Du sparar: 241 kr

Beräknad utleverans: 2017-04-27

ELLER

Produktinformation

Decleor Aromessence Neroli Essential Serum är en 100% ren, 100% naturlig olja som med sin lätta, delikata konsistens omedelbart gå in i huden. Speciellt utvalda essentiella oljor av neroli, petit grain och sandelträ lugnar stressad hud som utsätts för daglig påfrestning samt revitaliserar trött och glåmig hud. Använd Neroli i din dagliga ansiktsrunt för:

Ett omedelbart välbefinnande och en frisk lyster
En mjuk och avslappnad hud
Som förberedelser för den efterföljande Hydra Floral Anti-Pollution Creme Nectar De Fleurs och därigenom öka dess fuktgivande effekt. Detta kallas Decleor Aroma Duo.

Användning:
På morgonen rengör huden noggrant.
Häll 2 droppar i handflatorna och stryk ut över ansikte och hals.

Ytterligare information
Decleor är ledande inom aromterapi och erbjuder din hud det bästa från naturen med Aromessence-serien. Dessa koncentrat av 100% rena, 100% naturliga essentiella oljor har extremt aktiva, djupverkande egenskaper och ger snabba och synliga resultat. Molekylernas likhet med huden gör att de har förmåga att penetrera huden och arbeta sig ner i de djupare hudlagren. Upptäck Aromessence i din dagliga ansiktsvård. De hjälper till att rena hudens vävnader vilket i sin tur gör att hudcellerna förnyas i snabbare takt och ger dig en hud som strålar av välbefinnande. Decleor har utvecklat Neroli för dagen och Baume Essentiel för natten. Produkterna passar alla hudtyper och är 100% naturliga, dvs. innehåller inga kemiska konserveringsmedel eller andra tillsatser.

Prisvinnare
Decleor Aromessence Neroli Essential Serum är en av Decleors absolut bästa produkter. Den har vunnit Instyle Magazines pris 5 år rad som bästa ansiktsolja (senast år 2013). Den består till 100% av naturliga oljor och är speciellt utvecklat för att skydda huden mot de påfrestningar som den utsätts för under dagen.

Decleor Aromessence Neroli Essential Serum 15ml

Andra som köpte denna produkt köpte även